Az épület

A Forgács Intézetnek Pesterzsébet kertvárosában egy kellemes környezetű villából átalakított épület ad otthont.
 
Váró

A hangulatos belső nyugalmat, harmóniát sugároz, ez Intézetünk és munkatársaink hitvallása is, melynek szellemében munkánkat végezzük.

Vizsgálók

A vizsgálókban zajlanak a stimulációs konzultációk, és az ultrahang-vizsgálatok. A korszerű műszerezettség és felszereltség révén a vizsgálók minden szükséges vizsgálat és beavatkozás elvégzésére alkalmasak.

Kórtermek

Kórtermünkben kényelmes helyet biztosítunk a pihenésre a petesejt-leszívás előtt, illetve az embriótranszfer után.
 
Műtő

A műtőben altatásban történnek az ultrahang-vezérelt petesejt-leszívások. A rövid, vénás altatásban kivitelezett műtétek biztonságosan monitorizált körülmények között, aneszteziológus szakorvos és szakasszisztens jelenlétében zajlanak. Az embrió-beültetéseket hasi ultrahang mellett végezzük. A teljes beavatkozást nagy méretű LCD képernyőn kísérhetik figyelemmel pácienseink, elősegítve ezzel nemcsak az embrió(k) pontos behelyezését a méhűrbe, hanem a korai anyai kötődés kialakulását is a megfoganó embrióhoz.

Embriológiai labor

Laboratóriumunkban történik meg a leszívástól a beültetésig terjedő időszakban a petesejtek megtermékenyítése, valamint az embriók tenyésztése. Ezalatt time-lapse video-monitorizálás révén választjuk ki a legéleterősebb embriókat. Ezáltal csökkenthető az egyszerre beültetett embriók száma és ezzel visszaszorítható a nem kívánt ikerterheségek aránya is. A laboratóriumban zajlik az inszeminációkhoz és az IVF-programokhoz kapcsolódó spermium-preparáció. Ugyanitt történik a számfeletti embriók fagyasztása, illetve azok beültetésre történő előkészítése, felolvasztása is. Laboróriumunk a világon alkalmazott legkorszerűbb technikai felszereltséggel büszkélkedhet.

Forgács Intézet Asszisztált Reprodukciós Központ

Bejelentkezés: Hétfő-Péntek: 10:00-13:00
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 7:00-13:00; Szombat-Vasárnap: zárva

Cím/levélcím: 1205 Budapest, Kossuth Lajos u. 143.

Telefon: +36/1-285-2091
Hívható: hétköznapokon 8 és 13 óra között.

E-mail címek:
  • Dr. Makai Zsolt: makai.zsolt@forgacsintezet.hu
  • Dr. Spánik Gábor: spanik.gabor@forgacsintezet.hu
  • Dr. Farkas Bence: farkas.bence@forgacsintezet.hu
  • Első konzultációra jelentkezni kizárólag a jelentkezes@forgacsintezet.hu címre az „Adatgyűjtési lap” megküldésével tudnak.

Megközelíthetőség: Autóbusszal Kispest-Határ út felől a 123-as és a 66-os autóbusszal. Csepel-Szent Imre tér felől a 48-as autóbusszal. A Boráros tér felől a pesterzsébeti csarnokig a 23-as autóbusszal.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Közérdekű adatok | Közérdekű bejelentés kezelő rendszer | Munkáltatói visszaélés-bejelentési rendszer