Az épület

A Forgács Intézetnek Pesterzsébet kertvárosában egy kellemes környezetű villából átalakított épület ad otthont.
 
Váró

A hangulatos belső nyugalmat, harmóniát sugároz, ez Intézetünk és munkatársaink hitvallása is, melynek szellemében munkánkat végezzük.

Vizsgálók

A vizsgálókban zajlanak a stimulációs konzultációk, az ultrahang-vizsgálatok és a vérvételek. Itt zajlik a nőgyógyászati magánrendelés szakmai tevékenysége is. A korszerű műszerezettség és felszereltség révén a vizsgálók minden szükséges vizsgálat és beavatkozás elvégzésére alkalmasak.

Kórtermek

Kórtermünkben kényelmes helyet biztosítunk a pihenésre a petesejt leszívás előtt, illetve az embriótranszfer után.
 
Műtő

A műtőben altatásban történnek az ultrahang-vezérelt petesejt-leszívások. A rövid, vénás altatásban kivitelezett műtétek biztonságosan monitorizált körülmények között, aneszteziológus szakorvos és szakasszisztens jelenlétében zajlanak. Az embrióbeültetéseket hasi ultrahang mellett végezzük. A teljes beavatkozást nagy méretű TV képernyőn kísérhetik figyelemmel pácienseink, elősegítve ezzel nem csak az embrió(k) pontos behelyezését a méhűrbe, hanem a korai anyai kötődés kialakulását is a megfoganó embrióhoz.

Embriológiai labor

Laboratóriumunkban a leszívástól a beültetésig terjedő időszakban megtörténik a petesejtek megtermékenyítése, tenyésztése. A tenyésztés alatt time-lapse video-monitorizálás révén választjuk ki a legéleterősebb embriókat. Ezáltal fenntartott eredményesség mellett csökkenthető az egyszerre beültetett embriók száma, és ezzel visszaszorítható a nem kívánt ikerterheségek aránya is. A laboratóriumban zajlik az inszeminációkhoz és az IVF-programokhoz kapcsolódó spermium-preparáció. Ugyanitt történik a számfeletti embriók fagyasztása, illetve azok beültetésre történő előkészítése, felolvasztása is. A labor a világon alkalmazott legkorszerűbb technikai felszereltséggel büszkélkedhet.

Forgács Intézet Asszisztált Reprodukciós Központ

Bejelentkezés: hétfőtől péntekig 10-13 óráig.

Cím/levélcím: 1205 Budapest, Kossuth Lajos u. 143.

Telefon/fax: 06/1-285-2091, 06/1-284-7602

E-mail:

Megközelíthető: Autóbusszal Kispest-Határ út felől a 123-as és a 66-os autóbusszal. Csepel-Szent Imre tér felől a 48-as autóbusszal. A Boráros tér felől a pesterzsébeti csarnokig a 23-as autóbusszal.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ