Az Intézet hétfőtől péntekig reggel 7:00 és délután 14:00 között tart nyitva.
Pácienseinket előzetes egyeztetés alapján fogadjuk.
Kérjük, hogy az előtérben elhelyezett terminálon regisztráljanak be, kiválasztva a menüből érkezésük célját!

Kérjük az Intézetben használjanak cipővédőt! Köszönjük!


Vérvételek a kivizsgálás alatt:
A kivizsgáláshoz szükséges vérvételeket szerződött partnerünk a SYNLAB laboratóriumai végzik. Az alábbi linken megtalálható az összes olyan SYNLAB laboratórium ahol az előzetes bejelentkezés után a vérvételek elvégeztethetőek. SYNLAB VÉRVÉTELI HELYEK

Konzultációra történő bejelentkezés:
A konzultációra történő bejelentkezésre kérjük hétfőn és a szerdán 16:00 és 19:00 óra között telefonáljanak.

Lombikbébi program stimulációs kontrolljai:
A lombikbébi program stimulációs kontrolljait hétfőn, szerdán és pénteken végezzük reggel 7:00 és 9:30 között. A stimulációs kontrollok kapcsán ultrahang vizsgálat, megbeszélés, receptfelírás és szükség szerint vérvétel történik. A vérvételre nem kell éhgyomorral érkezni, a bő folyadékfogyasztás ajánlott.

Petesejt-leszívás:
A petesejtek leszívása altatásban, műtéti úton történik. A beavatkozásra a műtét napján 7:45-kor kell érkezni. Fontos, hogy teljes éhgyomorral érkezzenek, éjfél után se folyadékot, se ételt ne fogyasszanak! Papucsot és hálóinget hozzanak magukkal! A műtétek 8:00-kor kezdődnek és a beavatkozások számának függvényében 9:30-11:00-ig tartanak. Az ébredési időszak teljes tartamában szakfelügyelet alatt vannak pácienseink. Előzetes állapotellenőrzés után 11:00-11:30 között engedjük el a beavatkozáson átesett pácienseinket, akik az Intézetből kísérővel távozhatnak otthonukba.

Embrióbeültetés:
Az embrióbeültetéseket a hétfői, szerdai, csütörtöki, pénteki és szombati napokon végezzük. Hétfőn, szerdán és pénteken 11:30 és 12:30 között, csütörtökönként 10:30 és 11:30 között, szombaton pedig 9 órától. Az embrióbeültetésre kérjük, telt húgyhólyaggal érkezzenek, valamint hozzanak magukkal papucsot és hálóinget!

Inszeminációs kezelések:
Az inszeminációs program ultrahangvizsgálatait 9:30 és 12:00 között végezzük. Az inszeminációra történő mintaleadás 8:00 és 8:15 között zajlik, ugyanekkor biztosítunk lehetőséget a helyszíni mintaadásra is. A mintaleadáshoz nem szükséges a terminál használata, az üvegajtón bekopogva elegendő jelentkezni. A mintákat soron kívül vesszük át és egyeztetjük a beavatkozás pontos időpontját, melyre 10:00 és 12:00 között kerül sor.

Forgács Intézet Asszisztált Reprodukciós Központ

Bejelentkezés: Hétfő-Péntek: 10:00-13:00
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 7:00-13:00; Szombat-Vasárnap: zárva

Cím/levélcím: 1205 Budapest, Kossuth Lajos u. 143.

Telefon: +36/1-285-2091
Hívható: hétköznapokon 8 és 13 óra között.

E-mail címek:
  • Dr. Makai Zsolt: makai.zsolt@forgacsintezet.hu
  • Dr. Spánik Gábor: spanik.gabor@forgacsintezet.hu
  • Dr. Farkas Bence: farkas.bence@forgacsintezet.hu
  • Első konzultációra jelentkezni kizárólag a jelentkezes@forgacsintezet.hu címre az „Adatgyűjtési lap” megküldésével tudnak.

Megközelíthetőség: Autóbusszal Kispest-Határ út felől a 123-as és a 66-os autóbusszal. Csepel-Szent Imre tér felől a 48-as autóbusszal. A Boráros tér felől a pesterzsébeti csarnokig a 23-as autóbusszal.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Közérdekű adatok | Közérdekű bejelentés kezelő rendszer | Munkáltatói visszaélés-bejelentési rendszer