Dr. Forgács Vince
Az Intézet igazgatója

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hazánkban a lombikbébi-kezelések bevezetésének egyik úttörője volt, munkáját meg-megújuló csapattal, lankadatlan energiával végzi. Tudományos tevékenységét az Orvostudomány kandidátusa címmel jutalmazták. Tagja a Magyar Asszisztált Reprodukciós Társaság vezetőségének. Ezen felül számos magyar és külföldi tudományos társaság megbecsült tagja, szakértője. Az asszisztált reprodukció mellett a nőgyógyászati endoszkópos sebészet egyik legelismertebb hazai képviselője. Szakmai munkáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján kezdte, majd a dél-pesti Jahn-Ferenc Kórház Szülészeti és Nőgyógyászat Osztályának lett helyettes vezetője. 10 évig az osztály vezetőjeként dolgozott, melynek során a Főváros egyik neves szülészeti és nőgyógyászati osztályát hozta létre. 2002-től kórházi megbízatását feladva az asszisztált reprodukciós tevékenységet és az Intézet irányítását helyezte szakmai és tudományos munkája előterébe. 2014-ben Pesterzsébet díszpolgárává tüntették ki.

Dr. Makai Zsolt
Szülész-nőgyógyász

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Dr. Spánik Gábor
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Dr. Farkas Bence
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Embriológusaink:


Uhereczky Gabriella

1996-ban diplomázott az ELTE biológus szakán. 1996-tól 1998-ig az ELTE TTK Élettani Tanszékén, majd 1998-2006-ig a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézetében dolgozott tudományos segédmunkatársként, majd PhD hallgatóként. 2006-tól dolgozik intézetünkben embriológusként, 2014 óta a laboratórium vezetője. 2010-ben nemzetközi embriológus-vizsgát tett (ESHRE Clinical Embriologist Exam). Érdeklődési területe az embriológiai mikromanipuláció, valamint az embrióminősítés és osztályozás time-lapse monitor rendszerrel.Nyitrai Julianna

2008-ban diplomázott a Pécsi Tudományegyetem biológus szakán. 2008 és 2011 között a PTE-TTK Genetikai és Molekuláris Biológiai Tanszékén volt PhD hallgató. Ezt követően az Országos Kémiai Biztonsági Intézetben dolgozott adminisztratív feladatkörben. 2014 óta dolgozik intézetünkben embriológusként.Kocsis Viktória

2015-ben a Debreceni Egyetem Természettudományi Karán végzett Molekuláris Biológia szakirányon. Fiatal korától jelen van a Forgács Intézet mindennapjaiban, 5 éve tevékenyen dolgozik az embriológiai laboratóriumban mint embriológus. Megtisztelő és hálás feladatnak érzi, hogy meddőséggel küzdő pároknak lehet segítségére munkájával.Bodó Beáta

2013-ban végzett a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szülésznőként. A szülésznői munka során került közelebbi kapcsolatba a meddőséggel és annak kezelésével. Tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Karán folytatta tovább, mint biológus, ahol 2018-ban diplomázott. Szerencsésnek mondja magát, mivel a két általa annyira szeretett terület, a szülészet-nőgyógyászat és a biológia összefonódik a mindennapi munkája során.


Végh Borbála


Asszisztensnőink:

Asszisztenseink régóta dolgoznak az egészségügyben, feladatuk igen sokrétű, mely magában foglalja az előjegyzés és a dokumentáció vezetését, a vérminták vételét, a betegvizsgálatok és a beavatkozások során történő asszisztenciát és a nővéri teendőket egyaránt.


Toronyi Zsuzsa
Vági Zsuzsanna
Ziegler Bea
Kozi ErikaRépás ZsuzsannaKővári-Kovács HelgaForgács Intézet Asszisztált Reprodukciós Központ

Bejelentkezés: Hétfő-Péntek: 10:00-13:00
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 7:00-13:00; Szombat-Vasárnap: zárva

Cím/levélcím: 1205 Budapest, Kossuth Lajos u. 143.

Telefon: +36/1-285-2091
Hívható: hétköznapokon 8 és 13 óra között.

E-mail címek:
  • Dr. Makai Zsolt: makai.zsolt@forgacsintezet.hu
  • Dr. Spánik Gábor: spanik.gabor@forgacsintezet.hu
  • Dr. Farkas Bence: farkas.bence@forgacsintezet.hu
  • Első konzultációra jelentkezni kizárólag a jelentkezes@forgacsintezet.hu címre az „Adatgyűjtési lap” megküldésével tudnak.

Megközelíthetőség: Autóbusszal Kispest-Határ út felől a 123-as és a 66-os autóbusszal. Csepel-Szent Imre tér felől a 48-as autóbusszal. A Boráros tér felől a pesterzsébeti csarnokig a 23-as autóbusszal.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Közérdekű adatok | Közérdekű bejelentés kezelő rendszer | Munkáltatói visszaélés-bejelentési rendszer