Tisztelt Pácienseink!

Tekintettel a jelenlegi járványügyi helyzetre speciális munkarendet vezetünk be:

Ennek keretében az elkövetkezendő időszakban mindenkivel igyekszünk időpontot egyeztetni telefonos konzultációra. Előjegyzést a bizonytalan helyzet miatt csak egy hétre előre tudunk készíteni, mivel elképzelhető, hogy kollégáinkra is szükség lehet a COVID-19 elleni védekezésben. Ezért szíves megértésüket kérjük!

A gördülékeny munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy a konzultációra kért leleteiket, adatgyűjtési lapot juttassák el legkésőbb a megbeszélés előtti napon 12 óráig, hétfői konzultációk esetében az azt megelőző pénteken 12 óráig. Kérjük, minden esetben kizárólag a kezelőorvoshoz/konzultáló orvoshoz tartozó e-mail címre küldjék a dokumentumokat. (E-mail elérhetősegek alul taláhatóak meg.)

Kérjük, hogy az „Adatgyűjtés” című dokumentumot szíveskedjen pontosan kitölteni, (alább a "letöltés"-re kattintva) és a leletekkel együtt mellékelni az e-mailben. Kérjük, hogy csak az 1 éven belül készült leleteket küldjék el egy e-mailbe összeszedve nevének és születési dátumának megadásával a tárgy rovatban. Minden kérdést a telefonos konzultáció során igyekszünk megválaszolni. A telefonhívást az előzetesen egyeztetett időpontban a Forgács Intézet orvosa kezdeményezi az Ön által megadott telefonszámon. Telefonhívásunk ismeretlen számról érkezik, kérjük ezt vegye figyelembe a beérkező hívásnál. A telefonos konzultáció végén orvosunk megírja leletét/receptjét/beutalóját, melyet a korábban rögzített e-mail címre elküldünk Önnek.

A járvány utáni munka folyamatossága érdekében a zárlat ideje alatt is van lehetőség laboratóriumi vizsgálatokra a SYNLAB laboratóriumaiban. Az új finanszírozási rendszer értelmében a 2020. február előtt kiadott beutalók érvénytelenek. Azokat a SYNLAB munkatársainak nem áll módjában elfogadni.

Leletbeküldés:
Dr. Makai Zsolt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Spánik Gábor: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Farkas Bence: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Első konzultációra jelentkezni kizárólag a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre az „Adatgyűjtési lap” megküldésével tudnak.

Szíves együttműködésüket köszönjük!
A Forgács Intézet munkatársai

A veszélyhelyzetben való egyeztetési és adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem az abban foglaltakat.
A veszélyhelyzetben való egyeztetési és adatkezelési tájékoztatót elfogadom.

Forgács Intézet Asszisztált Reprodukciós Központ

Bejelentkezés: Hétfő-Péntek: 10:00-13:00
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 7:00-13:00; Szombat-Vasárnap: zárva

Cím/levélcím: 1205 Budapest, Kossuth Lajos u. 143.

Telefon: +36/1-285-2091
Hívható: hétköznapokon 8 és 13 óra között.

E-mail címek:
  • Dr. Makai Zsolt: makai.zsolt@forgacsintezet.hu
  • Dr. Spánik Gábor: spanik.gabor@forgacsintezet.hu
  • Dr. Farkas Bence: farkas.bence@forgacsintezet.hu
  • Első konzultációra jelentkezni kizárólag a jelentkezes@forgacsintezet.hu címre az „Adatgyűjtési lap” megküldésével tudnak.

Megközelíthetőség: Autóbusszal Kispest-Határ út felől a 123-as és a 66-os autóbusszal. Csepel-Szent Imre tér felől a 48-as autóbusszal. A Boráros tér felől a pesterzsébeti csarnokig a 23-as autóbusszal.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ
Közérdekű adatok | Közérdekű bejelentés kezelő rendszer | Munkáltatói visszaélés-bejelentési rendszer